Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΟΣΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ,ΕΚΤΕΘΗΚΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ...

Η λαϊκή παροιμία,"ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται",βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στο θέμα της υποτιθέμενης "ανακατασκευής" της γέφυρας του Νέστου στον Δήμο Χρυσούπολης.Αυτοί που προσπάθησαν να παραπλανήσουν τους πολίτες και να συκοφαντήσουν την παράταξή μας και τον επικεφαλής,Βαγγέλη Τσομπανόπουλο,τάχα ότι είμαστε κατά του έργου,καλά θα κάνουν να διαβάζουν προσεκτικά τα πρακτικά του Συμβουλίου της Διευρυμένης Ν.Α.Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης και τις καταγεγραμμένες δηλώσεις του Υπερνομάρχη Κ.Τάτση,αλλά και του Νομάρχη Ξάνθης κ.Παυλίδη για το θέμα αυτό....

Η παράταξή μας,εκτός από την αρνητική γνωμοδότηση για την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων,δεν εξέφρασε αρνητική θέση για την ωφελιμότητα και την αναγκαιότητα του έργου,όσο και αν κάποιοι έντεχνα προσπάθησαν να το περάσουν στην κοινή γνώμη ,ειδικά της Χρυσούπολης.
Απεναντίας ο Υπερνομάρχης κ.Τάτσης εξέφρασε την επιφυλακτικότητά του για την ωφελιμότητα του έργου και θα τοποθετηθεί σαν πρόεδρος του φορέα διαχείρησης του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης,σύντομα,όπως δήλωσε.
Ο νομάρχης Ξάνθης εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του που αγνοήθηκε εντελώς η Νομαρχία Ξάνθης για ένα διανομαρχιακό έργο,σε ότι αφορά την σκοπιμότητα και την ωφελιμότητα, ενώ αρνήθηκε να προκαταβάλει,όπως δήλωσε την γνωμοδότηση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ξάνθης.
Ο δήμαρχος Χρυσούπολης,αντί να παραπλανεί την κοινή γνώμη και να συκοφαντεί τον Βαγγέλη Τσομπανόπουλο,ας εξασφαλίσει πρώτα την συγκατάθεση της Διευρυμένης Ν.Α.Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης, της Νομαρχίας Ξάνθης και του φορέα Διαχείρησης του Εθνικού Πάρκου ,ας συνεργαστεί μαζί τους και ας καταλάβει ότι τα πολιτικά παιχνίδια για την δημιουργία απλά εντυπώσεων, θα πέσουν στο κενό.
Αυτοί που θέλουν να δουν την ξεκάθαρη θέση της Παράταξής μας,ας κάνουν τον κόπο να διαβάσουν την επίσημη ανακοίνωσή μας που έχει δημοσιευτεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου