Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2007

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΓΓΑΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ: ΤΑ Μ.Μ.Ε.

Καβάλα 12/2/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Νομάρχη για την πανηγυρική επιβεβαίωση των όσων του καταλογίζουμε. Απλά εκτός από την πολιτική αδυναμία την άγνοια και την ασχετοσύνη κερδίζει με το σπαθί του και άλλο ένα προτέρημα, την πολιτική αμνησία.
Όσο και αν προσπαθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του να παραπλανήσουν τους πολίτες και να θολώσουν τα νερά σε ότι αφορά τις ευθύνες που έχουν, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυτοδιαψεύδονται.

«Το Παγγαίο κηρύχθηκε αρχαιολογικός χώρος το 1999»
«Εντάχθηκε στο ΝΑTURΑ το 2000»
«Από το 2001 μπήκαν αυστηροί κανόνες από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Γ.Κ.Π.Σ.) για την αξιοποίηση αυτών των περιοχών»
Είναι τα χθεσινά δικά του λόγια….

Ας θυμηθεί τι έλεγε σε πανηγυρικές συνάξεις για την κατασκευή του χιονο δρομικού κέντρου στο Παγγαίο το 2002!
Τότε δεν τα γνώριζε αυτά; Είχαν όλα προηγηθεί…
Αν δεν μπορεί ο ίδιος, μπορούμε το κάνουμε εμείς μέσω των δημοσιευμάτων αλλά και των δελτίων τύπου της Νομαρχίας, εκείνης της εποχής.
Αν θυμηθεί 2 ημερομηνίες ίσως τον βοηθήσουν! 15 Ιανουαρίου 2002 και 23 Ιουλίου 2002…..
Όσο για αν ο Δημήτρης Παπουτσής «ζει στο σκοτάδι του» έχει απόλυτο δίκιο, αφού εδώ και 8 χρόνια συν μερικούς μήνες, ο κ. Νομάρχης με την ανεπάρκειά του(είναι δανική λέξη, από παλαιό και καταξιωμένο στέλεχος της Παράταξής του)και τις παραλείψεις του, φρόντισε να υπάρχει το απόλυτο σκοτάδι στο Ν.Καβάλας. Είναι πολύ λογικό λοιπόν όπως όλοι μας να ζει και αυτός στο σκοτάδι που δημιούργησε ο κ.Νομάρχης.
Σε ότι αφορά την σιδηροδρομική σύνδεση Τοξοτών -Νέου Λιμανιού, έχουμε την εξής απορία…Από τότε που έπαψε «να εμπιστεύεται» τον Γιάννη Τσακλίδη, μετά το 2004 μέχρι και σήμερα, ποιες είναι οι ενέργειες και οι δράσεις του για το μεγάλο αυτό θέμα;…Λέτε να του τέλειωσαν τα επιστολόχαρτα…..

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου