Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΥΙΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καβάλα 19-11-2007

Στις 21-11-2007 το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Ν.Α.Καβάλας συνεδριάζει, προκειμένου να ασχοληθεί με την πειθαρχικό έλεγχο, της Dr κτηνιάτρου κ.Γεωργίας Δαυίδ, η οποία κατηγορείται για μια ακόμη φορά με έωλα και αστήρικτα επιχειρήματα.

Η αλήθεια είναι ότι επιχειρείται η χειραγώγησή της και η υπηρεσιακή της εξουθένωση, παρ’ ότι υπηρετεί με συνέπεια το Δημόσιο συμφέρον και την νομιμότητα. Είναι αυτή που πρωτοστάτησε στην αποκάλυψη του κυκλώματος των ελληνοποιήσεων αμνοεριφίων, η οποία αποδίδει τεράστια και παράνομα αφορολόγητα κέρδη σε κάποιους εισαγωγείς, εις βάρος των κτηνοτρόφων και των καταναλωτών.
Είναι αυτή που υποχρέωσε επιχειρήσεις τροφίμων να τηρούν την νομιμότητα στα θέματα της δημόσιας υγιεινής και της μόλυνσης του Περιβάλλοντος.
Όλα τα παραπάνω θέματα έχουν λάβει Πανελλαδικό ενδιαφέρον ενώ απασχολούν έντονα και την Δικαιοσύνη.
Καλούμε το αρμόδιο υπηρεσιακό συμβούλιο να συνταχθεί με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και να αποκαταστήσει την νομιμότητα.
Περιπτώσεις δημοσίων λειτουργών σαν την κ.Δαυίδ θα έπρεπε να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Διαφορετικά ενθαρρύνεται η διαφθορά και η αναξιοκρατία στο Δημόσιο βίο.
Η Παράταξή μας παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη του θέματος και ευελπιστεί ότι όλοι θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου