Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καβάλα 19-11-2007

Κλιμάκιο της Παράταξής μας, με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπουτσή, συνοδευόμενο από τους Νομαρχιακούς Συμβούλους Γ.Γερομάρκο, Κ.Παπακοσμά Χ.Σταυρόπουλο και Γ.Χριστοδουλίδη, επισκέφτηκε το πρωί της Κυριακής τις πληγείσες περιοχές της Ελευθερούπολης.....

Διαπιστώθηκε το μέγεθος της καταστροφής των περιουσιών καθώς και των δημοσίων χώρων που δυστυχώς η άμεση παρέμβαση των υπηρεσιών της Δημοτικής και της Νομαρχιακής αρχής, δεν μπόρεσε να αποτρέψει, παρά τις μεγάλες, φιλότιμες και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους προσπάθειες.
Συμπαραστεκόμαστε στην θλίψη και στην απόγνωση των πολιτών που επλήγησαν και θεωρούμε ότι είναι αυτονόητο να υπάρξει η ανάλογη μέριμνα εκ μέρους της κεντρικής διοίκησης,όπως σε άλλες περιοχές, ανεξαρτήτως προεκλογικών η μετεκλογικών περιόδων.
Είναι θέμα πολιτικής βούλησης και ανάλογης ευαισθησίας άλλων περιόδων για άλλες περιοχές, όταν αυτές επλήγησαν.
Προέχει η άμεση ανακούφιση των πληγέντων και η δρομολόγηση όλων εκείνων των ενεργειών που θα τους εξασφαλίσουν την αξιοπρεπή διαβίωση στο επόμενο διάστημα, αλλά και την δημιουργία συνθηκών για την ανασυγκρότηση και την βιωσιμότητα των νοικοκυριών και των επιχειρήσεών τους.



Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου