Τετάρτη 11 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καβάλα 11-3-2009

Κύριε Νομάρχη, ασχοληθείτε με θέματα ουσίας….

Μέσα στη δίνη της κρίσης αρχών, αξιών και πολλαπλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία, παρακολουθούμε έκπληκτοι την προσπάθεια του Νομάρχη Καβάλας, να αναγάγει σε μέγα θέμα την ονοματοδοσία του νέου Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καβάλας.
Αναγνωρίζουμε το μερίδιο που του ανήκει, στην ολοκλήρωσή του, αλλά η προσπάθεια αυτοπροβολής και επιβολής νέων καταστάσεων, νέων ηθών και εθίμων, μας βρίσκει αντίθετους......

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τους λόγους που επιβάλλουν την απόφαση για την ονοματοδοσία του κολυμβητηρίου, να την πάρει ένας υφυπουργός, που καμιά σχέση δεν έχει με την ολοκλήρωση του έργου, ούτε με την τοπική κοινωνία, απεναντίας… Αντίθετα είναι καθαρά, θέμα της τοπικής κοινωνίας, όπως γινόταν πάντα.
Καλούμε το Νομάρχη Καβάλας, έστω και την τελευταία στιγμή, ν’αποσύρει οποιαδήποτε σκέψη και ενέργεια, που έχει να κάνει με την ονοματοδοσία του κολυμβητηρίου, ν’ αφήσει το μικρής σημασίας αυτό θέμα εκεί που θεσμικά ανήκει γιατί φοβόμαστε ότι θα ζήσουμε κωμικοτραγικές στιγμές την ημέρα έναρξης των αγώνων, που δυστυχώς θα δυσφημίσουν την Καβάλα.
Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα που απασχολούν τους πολίτες και σαν Νομάρχης έχει θεσμικό χρέος και καθήκον ν΄ασχοληθεί.
Το μόνο που θα καταφέρει αν επιμείνει στην αρχική του απόφαση, είναι η γελοιοποίηση, η αμφισβήτηση και η αναξιοπιστία για άλλη μια φορά της πολιτικής και των πολιτικών, στα μάτια των πολιτών.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου