Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΣ: ΤΑ Μ.Μ.Ε.


Καβάλα 21/6/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αναφορά με την χθεσινή, 20/6/2007, εξυβριστική συμπεριφορά του Νομάρχη Καβάλας κατά την συνεδρίαση του Ν.Σ. ο επικεφαλής της Παράταξής μας κ. Δημήτρης Παπουτσής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:......

«Αρνούμαι προσωπικά, απαξιώ ν’ ασχοληθώ και να σχολιάσω το τραγικό κατάντημα της συμπεριφοράς του ανδρός, το ήθος και το ύφος αυτής.
Δυστυχώς γι’ άλλη μία φορά, αυτή τη φορά, με προφανή απώλεια της ψυχραιμίας του, συνέχισε το μοναχικό του δρόμο, προς το κατήφορο της αλαζονείας, του αυταρχισμού και του παραληρήματος των ύβρεων προσωπικά εναντίον μου.
Η συμπεριφορά του πρωτοφανής, το υβρεολόγιο του ακατάσχετο, η καταρράκωση του κύρους του θεσμού, που υπηρετεί ως Νομάρχης, προφανής.
Του απαντώ ότι με τις επιθέσεις του εναντίον μου δεν καλύπτει την ένδεια και το κενό από την ανυπαρξία της συνεισφοράς του στο θεσμό.
Είναι δυστυχώς βέβαιο ότι με την ολοκλήρωση της 3ης θητείας του θα τον θυμούνται πλέον οι πολίτες, όχι φυσικά για την ανυπαρξία της συνεισφοράς του, αλλά για τις ασυναγώνιστες επιδόσεις του στην αλαζονεία, στον αυταρχισμό και στις ύβρεις εναντίον όποιου διαφωνεί απέναντί του.
Έχω χρέος να του υπενθυμίσω γι’ άλλη μια φορά τον θεσμικό του ρόλο και την ατομική του ευθύνη να περιφρουρήσει το κύρος του θεσμού που υπηρετεί, έστω όσο πλέον μπορεί».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου