Πέμπτη 10 Μαΐου 2007

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟΪΚΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΡΟΣ
ΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ
ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ
Των Νομαρχιακών Συμβούλων της Νομαρχιακής Παράταξης Καβάλας «ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Καβάλα 10-5-2007

Κύριε Πρόεδρε,
Ως γνωστό στο διάστημα που μεσολάβησε από την τελευταία συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου μέχρι και σήμερα,. είδαν το φως της δημοσιότητας γεγονότα, που σχετίζονται με την εκ νέου ανακίνηση του θέματος κατασκευής στρατιωτικού λιμανιού, στην περιοχή του κόλπου των Ελευθερών.
Επειδή πρόκειται για ένα κρίσιμο θέμα που απασχόλησε και στο παρελθόν ιδιαίτερα, τόσο την τοπική κοινωνία και τους τοπικούς θεσμούς, όσο και το Νομαρχιακό Συμβούλιο, είχαμε λάβει απόφαση με τα τότε δεδομένα να μην συμφωνήσουμε με την εγκατάσταση αυτού.

Θεωρούμε πως πρέπει να συζητηθεί το θέμα και πάλι στο Νομαρχιακό Συμβούλιο έτσι ούτως ώστε να επαναδιατυπώσουμε την τότε αρχικώς ληφθείσα με ομόφωνο τρόπο, θέση μας .
Θεωρούμε πως ο κ. Νομάρχης και η Διοίκηση της Νομαρχίας πρέπει να ενημερώσουν άμεσα το σώμα για το ποια στοιχεία και ποια αλληλογραφία έχει στη διάθεσή της η Νομαρχία και σε ποιο βαθμό ακριβώς εμπλέκεται και πάλι σήμερα στο παραπάνω ζήτημα.
Εκ των προτέρων σας γνωρίζουμε ότι η θέση της παράταξης μας, με βάση τα δεδομένα τα οποία έχουμε από την συζήτηση του θέματος αυτού το 2003, είναι αρνητική, για λόγους που και τότε εξηγήσαμε.
Ως εκ τούτου ζητούμε να ορίσετε άμεσα ειδική συνεδρίαση με μόνο θέμα Ημερήσιας Διάταξης το παραπάνω ζήτημα της κατασκευής στρατιωτικού λιμανιού στον κόλπο των Ελευθερών.

Με εκτίμηση
Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι της Νομαρχιακής Παράταξης
« Υπερνομαρχία Πολιτών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου