Παρασκευή 25 Μαΐου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Ν.Σ.ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΝΑΤΟΪΚΟ ΛΙΜΑΝΙ

Καβάλα 25/5/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ…..ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ.

Όλα εδώ πληρώνονται, τα έξυπνα πουλιά από τη μύτη πιάνονται.... Κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να κρύβονται, να παραπλανούν, να παραποιούν, να ειρωνεύονται, να λοιδορούν, να απειλούν εσαεί και να βρίσκονται πάντα στο απυρόβλητο.
Οι μάσκες έπεσαν πανηγυρικά και αποκάλυψαν το απύθμενο θράσος ενός Nομάρχη που ενώ άλλες εποχές, ήταν μπροστάρης της αντιπολίτευσης επί παντός επιστητού, κατά της τότε κυβέρνησης, με σκοπό να την ρίξει...!!! ,πράγμα ο τελικά κατάφερε!!!, τώρα δεν βλέπει δεν ξέρει δεν γνωρίζει δεν παίρνει θέση γιατί τάχα δεν ζητούν τη γνώμη του!!! Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Έμαθαν που ρίχνει κυβερνήσεις και δεν τολμούν πλέον!!!......

Αντί να νουθετεί σαν δάσκαλος της δεκαετίας του 50, φάσκοντας και αντιφάσκοντας, φωνασκώντας, απειλώντας, θολώνοντας τα νερά για τάχα παραποίηση των λόγων του, ας ανατρέξει στα πρακτικά της χθεσινής συνεδρίασης του νομαρχιακού συμβουλίου.
Αν «χάλασε» το κασετόφωνο, όπως συμβαίνει όταν καταγράφονται οι «Λουδοβίκειες και «Καισαρικές» συμπεριφορές του, ευτυχώς υπήρχαν και τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά του στρατιωτικού λιμανιού της Νέας Περάμου στην αίθουσα, για να επιβεβαιώσουν το ποιος καταλαβαίνει ελληνικά και ποιος όχι. (Σεμνά και ταπεινά και με ελαφρά πηδηματάκια σιωπούμε και απομακρυνόμαστε χωρίς να εκφράζουμε θέση για κανένα ζήτημα ιδιαίτερης σημασίας στο νομό Καβάλας, όπως έγινε και χθες ).
Αντί να απαιτεί την ενημέρωση από το υπουργείο Εθνικής ‘Άμυνας και το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, παίζοντας το χαρτί της σπουδαιότητας και της εγκυρότητας του νομαρχιακού συμβουλίου, ας δει τι έκανε το 2003, όταν θεωρούσε, ότι τάχα δεν του έδιναν σημασία.
Μήπως θυμάται τις επιστολές διαμαρτυρίας, ότι δεν τον λάμβαναν δήθεν τότε υπόψη; Τώρα; Ας ανατρέξει στο αρχείο του 2003. Ντροπή... Πράττει ακριβώς τα αντίθετα. Έχουν αλλάξει αυτά που τότε επικαλείται ναι ή όχι;
Στην πρόταση της αντιπολίτευσης για ξεκάθαρη αρνητική θέση στην κατασκευή του στρατιωτικού λιμανιού αποδείχτηκε , πώς αγοράζει χρόνο με τακτικισμούς και υποκριτική πολιτικάντικη συμπεριφορά.
Δυστυχώς στη χθεσινή θεατρική παράσταση αυτοδιάψευσης του νομάρχη, πήρε για άλλη μια φορά μέρος, ως σιωπηλό σκηνικό, η πλειοψηφία της συμπολίτευσης, της οποίας άλλωστε την φωνή, έχουμε να ακούσουμε από την ημέρα της απαγγελίας του όρκου του νομαρχιακού συμβουλίου.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου