Πέμπτη 17 Μαΐου 2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΠΡΟΪΝΤΩΝ ΖΩΪΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ

Καβάλα 17/5/2007

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Α) Το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει πολλά προβλήματα που αφορούν την καλύτερη υποδοχή και διαμονή των τουριστών στην πόλη της Καβάλας και την ευρύτερη περιοχή του Νομού. Προβλήματα που δημιουργούν δημόσιες εντάσεις και έριδες για το ποιος είναι υπεύθυνος και ποιος πρέπει να δώσει λύσεις.
Σήμερα αποδεικνύεται πανηγυρικά, η ορθότητα της πρότασης μας για την δημιουργία του Νομαρχιακού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης, την οποία ο κ.Νομάρχης και Διοίκηση της Νομαρχίας, δυστυχώς απαξιωτικά απέρριψαν, πριν καν διαβάσουν….

Αντί να βρίσκουν φτηνές και άστοχες δικαιολογίες για την μη συμμετοχή του κ.Νομάρχη και της διοίκησης της Νομαρχίας, σε συσκέψεις που άλλοι φορείς σωστά συγκαλούν, ας κάνουν τουλάχιστον τον κόπο να την διαβάσουν προσεκτικά και θα δουν, ότι με την ολοκληρωμένη πρότασή μας, θα μπορούσε να υπάρξει θεσμική συνεργασία για την πρόληψη αλλά και την εξεύρεση λύσεων, πολλών σημερινών προβλημάτων.

Β) Σε ότι αφορά τον ειρωνικό σχολιασμό του Νομάρχη Καβάλας, σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Η Παράταξη Παπουτσή ζητάει αυστηρότερους ελέγχους με ερωτήσεις», καλά θα κάνει να διαβάσει προσεκτικά την γραπτή ερώτησή μας, η οποία έχει να κάνει για το πώς ελέγχει η διοίκηση της Νομαρχίας την διακίνηση των επικίνδυνων υποπροϊόντων ζωικής προέλευσης, όπως έχει υποχρέωση, ώστε αυτά να αδρανοποιούνται και να αποτεφρώνονται σε συγκεκριμένες μονάδες εγκεκριμένων προδιαγραφών και να μην ενταφιάζονται πρόχειρα πλησίον των μονάδων που τα παράγουν ή σε χωματερές, με όλα τα επικίνδυνα επακόλουθα για την δημόσια υγεία.
Αντί να κατηγορεί ειρωνευόμενος μια ολόκληρη παράταξη για «ενδοεπικοινωνία με συγκεκριμένη υπάλληλο της Νομαρχίας», καλείται να απαντήσει υπεύθυνα και πειστικά, στην επόμενη Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, λαμβάνοντας υπόψη του και την ανάλογη πρόταση που καταθέτουμε.

Γ) Ας συνειδητοποιήσει ο κ.Νομάρχης, ότι βρίσκεται στην τρίτη συνεχόμενη θητεία του νομαρχιακού θεσμού.
Αντί να αντιπολιτεύεται την Παράταξή μας και τον επικεφαλής της με ευτελή και φτηνά επιχειρήματα, ας ασχοληθεί επιτέλους με τα σοβαρά ζητήματα του Νομού, που παραμένουν ανοικτά και εκκρεμούν, με δική του ευθύνη εδώ και πολλά χρόνια.



Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου