Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ κ.Θ.ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καβάλα 20-1-2008

Η Παράταξή μας ενόψει της παρουσίας στην Καβάλα του Υπουργού Επικρατείας κ.Θ.Ρουσσόπουλου, έθεσε δημόσια το θέμα της παραχώρησης των εκτάσεων του Ν.Καβάλας στην κυριότητα της Μονής Βατοπαιδίου και στη συνέχεια της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου(Κ.Ε.Δ.),λόγω της ανταλλαγής με Ολυμπιακά Ακίνητα, ζητώντας την επιστροφή τους στην αρχική τους κατάσταση.
Δυστυχώς όχι μόνο επ’αυτού δεν έλαβε καμία απάντηση, αλλά διαπράχθηκε και ένα άλλο ατόπημα.....

Ο Κ.Ρουσσόπουλος σαν Υπουργός Επικρατείας, εκπρόσωπος τύπου και κύριος εκφραστής, μιας κυβέρνησης με νωπή λαϊκή εντολή, δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί κατά περίπτωση, αυτή του την ιδιότητα, έχοντας σαν δικαιολογία την τήρηση ενός προγράμματος.
Ερχόμενος στην Καβάλα θα μπορούσε να εκφράσει έστω και με μια σύντομη συνέντευξη τύπου, σεβόμενος και επί της ουσίας τα Μ.Μ.Ε., τα οποία υπηρέτησε σαν δημοσιογράφος, την ανάγκη να ενημερώσει τους πολίτες για τις προθέσεις της κυβέρνησης σε μια σειρά ζητημάτων ,τα οποία είναι ανοιχτά και έχουν σχέση ευρύτερα με την ανάπτυξη της Περιφέρειας, όσο και ειδικότερα με την περιοχή και τον Νομό μας.
Το θεωρούμε ουσιώδη παράλειψη και ατυχή περίσταση για την οποία εξίσου σημαντική ευθύνη φέρουν και οι έχοντες θεσμική ιδιότητα, είτε είναι διοίκηση της Νομαρχίας είτε είναι Κυβερνητικοί βουλευτές, είτε είναι τέως υπουργοί, είτε είναι τοπικά κομματικά στελέχη της κυβερνώσας παράταξης.
Ειδικά για θέμα της Μονής Βατοπαιδίου κάποιοι συνεχίζουν να «ποιούν την νήσσα», να απομακρύνονται από το σημείο που «καίει» αποφεύγοντας να τοποθετηθούν επί της ουσίας, λόγω των λαθών στα οποία έχουν πέσει επανειλημμένα.
Αυτή η τακτική τους είναι αδιέξοδη και με ορατή ημερομηνία λήξης. Ας το σκεφτούν όλοι αυτοί που μέχρι τώρα σιωπούν, ενώ είναι λαλίστατοι για θέματα που τους βολεύουν και τους εξυπηρετούν πολιτικά.
Από το Γραφείο Τύπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου