Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΦΕΤΕΙΟ

ΠΡΟΣ: ΤΑ Μ.Μ.Ε.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καβάλα 22-1-2008

Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε, αργά το απόγευμα της Τρίτης, την ιδιαίτερα αρνητική εξέλιξη ως προς το ζήτημα ίδρυσης Εφετείου Ανατολικής Μακεδονίας με έδρα την Καβάλα.
Αρνητική εξέλιξη που οφείλεται στην αναδίπλωση της κυβέρνησης και στην ματαίωση της σχετικής διαδικασίας για την λήψη απόφασης από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.....

Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση, άλλη μια φορά, φάνηκε άτολμη απέναντι σε ένα δίκαιο και διαρκές αίτημα του Νομού Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής.
Είναι δυστυχώς ακόμη προφανέστερο, ότι υπέκυψε στις πιέσεις πολιτικών παραγόντων, που πιστεύουν ότι έτσι εξυπηρετούν, τα συμφέροντα της Ροδόπης.
Απαιτούμε άμεση αποκατάσταση της άδικης αυτής μεταχείρισης και ανάληψη σχετικών πρωτοβουλιών από τους κυβερνητικούς βουλευτές, τον Νομάρχη Καβάλας, καθώς και άλλων εκπροσώπων θεσμών και τοπικών φορέων.
Τους υπενθυμίζουμε άλλη μια φορά, ότι με την προσφιλή τους τακτική, της παθητικής σιωπής, της απομάκρυνσης από τα προβλήματα, οδηγούν την Καβάλα σε ήττες και αδιέξοδα.


Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου